Прејди на содржината

Модул:Location map/data/Италија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Италија/док

return {
	name = 'Италија',
	top = 47.4,
	bottom = 35.3,
	left = 6.2,
	right = 19.0,
	image = 'Italy provincial location map 2016.svg',
	image1 = 'Italy relief location map.jpg',
	image2 = 'Italy location map.svg'
}