Модул:Location map/data/Индонезија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Индонезија/док

return {
	name = 'Индонезија',
	top = 6.5,
	bottom = -11.5,
	left = 94.5,
	right = 141.5,
	image = 'Indonesia location map.svg',
	image1 = 'Indonesia relief location map.jpg'
}