Модул:Location map/data/Европа

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Европа/док

return {
	name  = 'Европа',
	y = '55.11 - 153.610*( cos( 52* pi/180)*sin( $1*pi/180 ) - sin( 52*pi/180 )*cos( $1*pi/180 )*cos( ($2-10)*pi/180 ) ) * ( ((1 + sin( $1*pi/180 )*sin( 52*pi/180 ) + cos( $1*pi/180 )*cos( 52*pi/180 )*cos( ($2-10)*pi/180 ) ) *0.5)^ -0.5)',
	x = '131.579*( cos( $1*pi/180 )*sin( ($2-10)*pi/180 ) ) * ( ((1 + sin( $1*pi/180 )*sin( 52*pi/180 ) + cos( $1*pi/180 )*cos( 52*pi/180 )*cos( ($2-10)*pi/180 ) ) *0.5)^ -0.5) - (-36.388)',
	image = 'Europe blank laea location map.svg',
	image1 = 'Europe relief laea location map.jpg'
}