Модул:Location map/data/Австралија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Австралија/док

return {
	name = 'Австралија',
	top = -9,
	bottom = -44.5,
	left = 111.5,
	right = 155,
	image = 'Australia location map.svg',
	image1 = 'Australia relief map.jpg',
	image2 = 'Australia location map grey.svg',
}