Модул:Location map/data/Јужноафриканска Република

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Јужноафриканска Република/док

return {
	name = 'Јужноафриканска Република',
	top = -21.8,
	bottom = -35.2,
	left = 16.0,
	right = 33.2,
	image = 'South Africa adm location map.svg',
	image1 = 'South Africa relief location map.svg'
}