МедијаВики:Visualeditor-cite-tool-definition.json

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Напомена: По зачувувањето морате да го исчистите меѓускладот (кеш) на прелистувачот за да можете ги видите промените.

  • Firefox / Safari: Држете Shift и стиснете на Превчитај (Reload) или притиснете Ctrl-F5 или Ctrl-R (⌘-R на Mac);
  • Google Chrome: Притиснете Ctrl-Shift-R (⌘-R на Mac)
  • Internet Explorer / Edge: Држете Ctrl додека притискате на Refresh или притиснете Ctrl-F5.
  • Opera: Појдете на Menu → Settings (Opera → Preferences на Мекинтош), а потоа на Privacy & security → Clear browsing data → Cached images and files.
name"web"
icon"ref-cite-web"
template"Наведена мрежна страница"
name"book"
icon"ref-cite-book"
template"Наведена книга"
name"news"
icon"ref-cite-news"
template"Наведени вести"
name"journal"
icon"ref-cite-journal"
template"Наведено списание"