МедијаВики:Citoid-template-type-map.json

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Напомена: По зачувувањето морате да го исчистите меѓускладот (кеш) на прелистувачот за да можете ги видите промените.

  • Firefox / Safari: Држете Shift и стиснете на Превчитај (Reload) или притиснете Ctrl-F5 или Ctrl-R (⌘-R на Mac);
  • Google Chrome: Притиснете Ctrl-Shift-R (⌘-R на Mac)
  • Internet Explorer / Edge: Држете Ctrl додека притискате на Refresh или притиснете Ctrl-F5.
  • Opera: Појдете на Menu → Settings (Opera → Preferences на Мекинтош), а потоа на Privacy & security → Clear browsing data → Cached images and files.
artwork"Наведување"
audioRecording"Наведување"
bill"Наведување"
blogPost"Наведена мрежна страница"
book"Наведена книга"
bookSection"Наведена книга"
case"Наведување"
computerProgram"Наведување"
conferencePaper"Наведено списание"
dictionaryEntry"Наведено списание"
document"Наведување"
email"Наведена мрежна страница"
encyclopediaArticle"Наведено списание"
film"Наведување"
forumPost"Наведена мрежна страница"
hearing"Наведување"
instantMessage"Наведување"
interview"Наведување"
journalArticle"Наведено списание"
letter"Наведување"
magazineArticle"Наведени вести"
manuscript"Наведена книга"
map"Наведување"
newspaperArticle"Наведени вести"
patent"Наведување"
podcast"Наведување"
presentation"Наведено списание"
radioBroadcast"Наведување"
report"Наведено списание"
statute"Наведување"
thesis"Наведена дисертација"
tvBroadcast"Наведување"
videoRecording"Наведување"
webpage"Наведена мрежна страница"