Маглајска тврдина

From Википедија
Jump to navigation Jump to search
Маглајска тврдина
Gradina 1.JPG
Маглајската тврдина зиме
Општи податоци
ГрадМаглај
ЗемјаБосна и Херцеговина


Маглајска тврдина или Градина — стара тврдина во градот Маглај, Босна и Херцеговина.