Корисник:Ucitelot

Од Википедија — слободната енциклопедија

Пензиониран поросветен работник.

Македонскиот јазик му е мајчин јазик.Ги користи уште :sрпскиот,хрватскиот,босанскиот јазик.

Го интересират историјатa и политиката.

За сега ја уредил со сите наслови страницата за ТОМИНО СЕЛО. и податотеките за ;Закамен и Првата партизанска болница на Македонско-косовската ударна и Поречката бригада.Учествувал во уредувањето на страницата за „ НАРОДНА ФЕДЕРАТИВН ПАРТИЈА.“ Има дополнувано во содржината на страницата за „ МРО “.