Корисник:Trendafilka

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Здраво, јас сум Трендафилка и сум тука за да придонесам, Википедија да стане место со уште повеќе информации на македонски јазик.


    ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.