Корисник:Talevovskia

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  ...
  Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
  Venus symbol (bold, white).svg Овој корисник е од женскиот пол.
  Skull and Crossbones.svg
  Овој корисник е смртник.
  Википедија:Вавилон
  Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
  Пребарај кориснички јазици
  SP Овој корисник ги обожава South Park!.
  Gesture raised fist with index and pinky lifted.jpg
  Овој корисник слуша хеви метал.
  GOTОвој корисник гледа Game of Thrones.