Корисник:Svetko

Од Википедија — слободната енциклопедија

Светко Лашин, Москва, Русија, студент. Македонскиот ми е лош затоа што речиси никогаш не сум го практикувал, така што не обрнувајте внимание ако правам грешки. Уште не знам што ќе пишувам тука, после ќе се види. Обично сум активен на руската Википедија.