Корисник:SmartM&M

Од Википедија — слободната енциклопедија
SmartM&M
Име Максим
Пол Машки
Адреса Скопје
Земја Македонија
Интереси
Кориснички кутии
ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.

ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.

ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.

ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.

Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 14 години, 10 месеци и 9 дена.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Evolution-tasks-old.svg Список на задачи[уреди | уреди извор]

1. Статии за ревидирање

2. Статии за создавање