Корисник:Simona92

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Меѓу јазични врски[уреди | уреди извор]

Потребно е да се знае кодот на јазикот -en англиски јазик -de гемански јазик -sr српски јазик

Користење на веќе подигнати слики[уреди | уреди извор]

Традиционална архитектура во Битола

Подигнување на слики[уреди | уреди извор]

Фотографија од настанот во Битола на Педагошкиот факултет.

Надворешни вики врски[уреди | уреди извор]

Oфицијален веб сајд на универзитетот *"Св. Климет Охридски"

Внатрешни вики врски[уреди | уреди извор]

**аналитичка хемија

  • Хемиски елементи
   • Железо
   • Бакар
 • Физика

Кадинска Симона - Битола

Педагошки факултет -Битола

насока- Воспитувач

==Вовед== Денес сме во Битола.

Наслов 2[уреди | уреди извор]

Денес времето во Битола е врнежливо со повремени дувања на ветер.

Поднаслов[уреди | уреди извор]

Текст на поднаслов 1 На педагошки факултет се слушаат следниве предмети:

 • Македонски јазик

*Информатика

 • Математика
 • Биологија

*Хемија

  • аналитичка хемија
  • Хемиски елементи
   • Железо
   • Бакар
 • Физика

Поднаслов 2[уреди | уреди извор]

Текст на поднаслов 2

Нумерирани списоци[уреди | уреди извор]

 1. Македонски јазик
 2. Математика
 3. Биологија
 4. Хемија
  1. аналитичка хемија
  2. Хемиски елементи
   1. Железо
   2. Бакар
 5. Физика

Поднаслов 3[уреди | уреди извор]

Текст на поднаслов 3