Корисник:Sehrg

Од Википедија — слободната енциклопедија
Ukraina-smalgerb.png
Корисникот е од Украина.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици