Корисник:Rumen.nachev

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Википедија:Вавилон
  Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
  Пребарај кориснички јазици
  Flag of Europe.svg
  Овој корисник е жител на Европската Унија.
  Europass.svg
  Poisson mort.jpgОвој корисник е против убивање животни.
  Sterling.png Овој корисник сака мачки.
  Linux Овој корисник придонесува користејќи Линукс.
  Google Овој корисник користи Google како негов основен пребарувач.
  PLCОвој корисник ги слуша Placebo.