Корисник:Prilepnet

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Јас сум[уреди | уреди извор]

Основни информации[уреди | уреди извор]

Јас сум Горан Стојаноски администратор на бесплатниот интернет клуб на МИОА од Прилеп

Место на живеење[уреди | уреди извор]

Јас сум од Прилеп

Поранешни места на живеење[уреди | уреди извор]

Во овие места до сега сум живеел

Нумерирани списоци[уреди | уреди извор]

 1. Македонија
   1. Аеродром
   2. Центар
   3. Влае
  1. Тетово
 2. Германија
  1. Минхен
 3. Бугарија
  1. Софија

Професија[уреди | уреди извор]

Вработен сум во БИКМ


Овој корисник е член на вики-проектот
БИКМ 2013Мои слики[уреди | уреди извор]

слики од обуката
слики од обуката
слики од обуката


Интересни адреси[уреди | уреди извор]

Повеке информации на следнава адреса


http://facebook.com/

напишан текст/

[1]

Список на бесплатни интернет клубови[уреди | уреди извор]

--Bitolanet (разговор) 12:48, 22 мај 2013 (CEST)

Р. бр. Бесплатен интернет клуб (БИК) Подпроект за граѓаните Администратори
1. Бесплатен интернет клуб - „Скопје“ БИКСК
 1. Radmilapavlo
 2. Kiro1N
2. Бесплатен интернет клуб - „Демир Капија“ БИКДК
 1. Vesna2dm
 2. Mitko76
3. Бесплатен интернет клуб - „Кавадарци“ БИККВ
 1. Каме
4. Бесплатен интернет клуб - „Ресен“ БИКРЕ
 1. elijah
 2. hristija
 3. miki_9905
5. Бесплатен интернет клуб - „Свети Николе“ БИКСН
 1. Miosvnikole
6. Бесплатен интернет клуб - „Кичево“ БИККИ
 1. LenceT
 2. Marija Pavleska Petreska
7. Бесплатен интернет клуб - „Охрид“ БИКОХ
 1. Trpenoski
8. Бесплатен интернет клуб - „Кочани“ БИККО
 1. Arsovi
9. Бесплатен интернет клуб - „Кратово“ БИККР
 1. Jonce.simonov
 2. Aleksandra.gjorgjievska
 3. Viktor.kratovo
10. Бесплатен интернет клуб - „Дебар“ БИКДЕ
 1. Keram73
11. Бесплатен интернет клуб - „Прилеп“ БИКПР
 1. Prilepnet
12. Бесплатен интернет клуб - ″Гевгелија" БИКГЕ
 1. User:Stojanka.Delevska
 2. User:Risto.Mitrov
13. Бесплатен интернет клуб - "Штип" БИКГЕ
 1. User:Darko.Trajcev
14. Бесплатен интернет клуб - "Крива Паланка" БИККП
 1. User:Stefanpalanka