Прејди на содржината

Корисник:Otourly

Од Википедија — слободната енциклопедија
Овде можете да впишете нешто за Вас, како и имињата на статиите кои сте ги напишале или планирате да ги напишете. Исто така можете да ставите вавилон табела и кориснички кутии со цел другите да знаат кои јазици ги познавате / зборувате, што Ве интересира, со што се занимавате и сл.

Ова е само совет, можете слободно да ја избришете оваа порака.

Here you can write something about you and about the articles that you have created on the Macedonian Wikipedia. Besides this, you can put Babel and User Boxes in order to inform the other users about the languages that you speak and what are you interested in.

This is just an advice, you can delete this message any time you like.