Корисник:Nikola.veljanovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

nikola veljanovski od bitola.student sum na pedagoski fakultet bitola nasoka vospituvaci vtora godina.

вовед[уреди | уреди извор]

денес сме во битола

наслов[уреди | уреди извор]

денес сме во битола

наслов 2[уреди | уреди извор]

денес е сончево време

на педагошки факултет во битола се слушаат следниве предмети:

 1. македонски јазик
 2. англиски јазик
 3. педагогија
  1. педагогија за мали деца
  2. предучилишна педагогија
 4. музичко воспитание
 5. филозофија

внатрешни вики врски[уреди | уреди извор]

 1. македонски јазик е словенски јазик кој се зборува ворепублика македонија а се зборува и во србија америка австралија.Го зборуваатмакедонците ,албанците.
 2. англиски јазик е мегународен јазик насекаде во светот
 3. педагогија
  1. педагогија за мали деца
  2. предучилишна педагогија
 4. музичко воспитание
 5. филозофија

постојат и надворешни вики врски[уреди | уреди извор]

универзален веб сајт науниверзитетот Св Климент Охридски

подигнување на слики[уреди | уреди извор]

 • мора да ги поседуваме авторските права
 • се подигнува на commons.wikipedia.org
 • мора да бидеме регистрирани корисници
фотографија од настанот во битола на педагоски факултет.

мегународни врски[уреди | уреди извор]

потребно е да се знае кодот на јазикот -en англиски -fr француски -de германски