Корисник:Makedonij

Од Википедија — слободната енциклопедија

Има само една вистина, има една Македонија, делете ја, парчете ја, пак ке биде наша најмила

MAKEДOНИJ
Nacionalni simbol vseh Makedoncev
Nacionalni simbol vseh Makedoncev
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sh-3 Корисник врло добро говори српскохрватски.
Korisnik vrlo dobro govori hrvatskosrpski.
bg-1 Този потребител има начални познания по български език.
Овој корисник е Македонец.
Обој користник довага од Македонија и је по вероисповед Македонски Православец.
Овој користик живее во Словенија.
Овој користник живее во Европа.
' Обој користник живее во Цеље.
Овој користник е 100% Виничанец.
Овој користник е роден во Македонија.
Овој користник е од Старо Македонско потекло.
Овој користник е староседелец од Македонија.
Овој користник ја подржува партијата ТМОРО-ВЕП.
Овој користник е подржувач на Достоинство.
СТРАНИЦИ
УРЕДУВАНЈЕ
Виница
Општина Виница
Виничко кале
Македонска Каменица
ФК Слога 1934
Кратово
Штип
Црква „Св. Архангел Михаил“ - Виница
Црква „Св. Јоаким Осоговски“ - Јакимово
Црква „Св. Пророк Илија“ - Блатец
Црква „Раѓање на Пресвета Богородица“ - Пекљани
Црква „Вознесение Христово“ - Липец
СТРАНИЦИ
НАЈДИ СИ ВРЕМЕ
Голак
Kочанско-виничка котлина
Општина Виница
Боречки вештини
Црква „Свети Јован Крстител“ - Лески
Црква „Св.апостол и евангелист Лука“ - Виница
Блатец
Црква „Св. Архангел Михаил“ - Лесново
Свети Преподобен Македониј пустиник Сириски