Корисник:Kekev

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Кориснички кутии
  Macedonian lion, 1620, stylized.svgОвој корисник е Македонец.
  ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.


  ВикиПроект Географија Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.


  • Име: Филип
  • Презиме: Кекев
  • Место на живеење: Скопје
  • емаил: filip_kekev@hotmail.com  Мои избрани статии:

  Cscr-featured.svg Статијата Алабама, која Вие ја проширивте и предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Ве повикувам да напишете некоја друга статија, а доколку веќе знаете некоја постоечка која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Cscr-featured.svg Статијата Гај Јулиј Цезар, која Вие ја проширивте и предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Cscr-featured.svg Статијата Че Гевара, која Вие ја проширивте и предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Cscr-featured.svg Статијата Стивен Хокинг, која Вие ја создадовте и проширивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Cscr-featured.svg Статијата Пенсилванија, која Вие ја проширивте и предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Ве повикувам да напишете некоја друга статија, а доколку веќе знаете некоја постоечка која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Cscr-featured.svg Статијата Њујорк (сојузна држава), којашто Вие ја проширивте, го доби статусот „избрана статија“. Ве повикувам да напишете некоја друга статија, а доколку знаете веќе некоја постоечка која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Rotating earth (Very small).gif
  За одличната статија за „сината планета“.
  од Kiril Simeonovski (разговор)