Корисник:Ivica83

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Овој корисник е член и еден од основачите на НМП, официјално координативно тело на потрагата по Мудрите Јарци!
  Википедија:Вавилон
  mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
  en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
  Википедија:Вавилон
  Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
  Пребарај кориснички јазици
  • Вистинско име: Ивица Дукоски.
  • Возраст: 32 година.
  • Место на живеење: Скопје, Македонија.
  • Студии: Завршени додипломски студии во Меѓународен менаџмент и комуникации и постдипломски студии во менаџмент бизнис информации на Врије Универзитет Брисел.
  • Проекти: Радио емисија Danse Macabre на Канал 103 (2009-2013), НМП - сајт за дигитална уметност (2005-2008); потпретседател на студентската влада на Весалиус 2005/2006; уредник на факултетското списание, Вернакулар (2004-2005).
  • Мои измени на Википедија страната: [[1]]
  • Активности на Википедија: 2004-2005, 2016-
  • Интереси: економија и менаџмент, литература, филм.
  • Real name: Ivica Dukoski.
  • Age: 32.
  • Current residence: Skopje, Macedonia.
  • Studies: Completed studies in International Management and Communication Studies and Management of Business Information at Vrije Univesriteit Brussel.
  • Projects: Radio show Danse Macabre at Kanal 103 (2009-2013), NMP - site for digital art (2005-2008); vice-president of the 2005/2006 Vesalius Student Government; editor of the college magazine, the Vernacular (2004-2005).
  • My contributions to the Wikipedia page: [[2]]
  • Wikipedia activities: 2004-2005, 2016-
  • Interests: economics and management, literature, film.