Корисник:INkubusse/Администрација/Список на напатствија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според en:Wikipedia:List of guidelines

Категорија: en:Category:Wikipedia guidelines


Англиски Македонски Завршена? Средена? Коментари
en:Wikipedia:Conflict of interest [[Википедија:]] Конфликт на интереси?
en:Wikipedia:Article size [[Википедија:]] Големина на статии/те?
en:Wikipedia:Be bold Википедија:Бидете храбри во ажурирањето на страниците Само Бидете храбри?
en:Wikipedia:Build the web Википедија:Направете мрежа
en:Wikipedia:Edit summary [[Википедија:]] Опис на измените? Друго?
en:Wikipedia:No 3D illustrations [[Википедија:]] Без 3Д илустрации?
en:Wikipedia:Autobiography Википедија:Автобиографија Ок?
en:Wikipedia:Notability [[Википедија:]] Значајност?
en:Wikipedia:Disambiguation Википедија:Појаснување
en:Wikipedia:Do not create hoaxes [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Do not include copies of primary sources [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Writing better articles [[Википедија:]] Како да пишувате подобри статии?
en:Wikipedia:Patent nonsense [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Reliable sources Википедија:Доверливи извори
en:Wikipedia:Citing sources Википедија:Цитирајте извори Цитирање (на) извори?
en:Wikipedia:Avoid statements that will date quickly [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Spoiler Википедија:Разоткрително предупредување
en:Wikipedia:Check your facts [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Words to avoid [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Subpages Википедија:Потстраници
en:Wikipedia:Talk page Википедија:Страница за разговор
en:Wikipedia:Categories, lists, and navigation templates [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Lists Википедија:Списоци
en:Wikipedia:Categorization Википедија:Категоризација
en:Wikipedia:Talk page guidelines [[Википедија:]] Напатствија за страници за разговор?
en:Wikipedia:Signatures Википедија:Потписи
en:Wikipedia:Discuss and draft graphical layout overhauls [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Assume good faith [[Википедија:]] >>Претпоставете<< добра волја???
Претполагајте?
en:Wikipedia:Do not disrupt Wikipedia to illustrate a point [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Etiquette [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Please do not bite the newcomers [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Profanity [[Википедија:]]
en:Wikipedia:User page Википедија:Корисничка страница
en:Wikipedia:Manual of Style Википедија:Прирачник за стилот
en:Wikipedia:Manual of Style (disambiguation pages) Википедија:Прирачник за стилот (појаснувачки страници)
en:Wikipedia:Wikipedia style guidelines Википедија:Напатствија за стилот на Википедија
en:Wikipedia:Gaming the system [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Categorizing redirects [[Википедија:]] Категоризирање (на) пренасочувања?
en:Wikipedia:Changing usernames guidelines [[Википедија:]]
en:Wikipedia:High-risk templates [[Википедија:]] Високоризични шаблони?
en:Wikipedia:Linking to external harassment [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Naming conflict [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Overcategorization [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Polling is not a substitute for discussion [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Preparing images for upload [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Reviewing good articles [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Shortcut Википедија:Кратенка
en:Wikipedia:Spam blacklist [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Template namespace [[Википедија:]]
en:Wikipedia:User categories Википедија:Кориснички категории
en:Wikipedia:Userboxes Википедија:Кориснички кутии
en:Wikipedia:Canvassing [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Disruptive editing [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Right to vanish [[Википедија:]] Право на исчезнување?
en:Wikipedia:Disambiguation and abbreviations [[Википедија:]] Појаснување и абревијации (или кратенки)?
en:Wikipedia:Fringe theories [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Hatnote [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Logos Википедија:Логоа
en:Wikipedia:No page blanks [[Википедија:]]
en:Wikipedia:No disclaimers in articles [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Non-U.S. copyrights [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Non-free content Википедија:Неслободна содржина
en:Wikipedia:Non-free use rationale guideline [[Википедија:]] Напатствие за објаснување за неслободна употреба
en:Wikipedia:Public domain Википедија:Јавен домен
en:Wikipedia:Spam Википедија:Спам
en:Wikipedia:Television episodes [[Википедија:]] Телевизиски епизоди?
en:Wikipedia:Wikipedia is not for things made up one day [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Wikipedia is an encyclopedia Википедија:Википедија е енциклопедија
en:Wikipedia:Article message boxes [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Categorization of people [[Википедија:]]
en:Wikipedia:People by year [[Википедија:]] Луѓе по година?
en:Wikipedia:Categorization and subcategories [[Википедија:]] Категоризација и поткатегории
en:Wikipedia:Disputed statement [[Википедија:]] Спорно тврдење/Оспорено тврдење? Друго?
en:Wikipedia:Content forking [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Images Википедија:Слики
en:Wikipedia:Main Page featured article protection [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Don't worry about performance [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Red link Википедија:Црвена врска
en:Wikipedia:Redirect Википедија:Пренасочување
en:Wikipedia:Soft redirect [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Summary style [[Википедија:]]
en:Wikipedia:Template substitution [[Википедија:]] Заменување на шаблони?
en:Wikipedia:Editor assistance [[Википедија:]]
en:Category:Wikipedia style guidelines [[Википедија:]] Напатствија за стилот на Википедија