Корисник:Gdgourou

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Hello, I'm a administror on French Wikipedia.