Прејди на содржината

Корисник:Elena Krsteva1

Од Википедија — слободната енциклопедија

Јас сум Елена, дипломиран правник на Правниот факултет „Јустинијан Први„ во Скопје и моментално запишана на мастер студиите по казнено право. Како личност сум секогаш спремна за нови предизвици, одлична комуникација и работа во групи, организациски, семинарски и комуникациски вештини со желба за учење нови работи за понатамошната кариера.