Корисник:Ehrlich91/100wikidays2

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Датум #Ден Статија Википодатоци Област на експедиција Фотографија
20 јануари 2019 001 Црква „Св. Никола“ - Иванчишта Q20497717 Копачка Викиекспедиција во Копачка 187.jpg
21 јануари 2019 002 Црква „Св. Никола“ - Јаворец Q46612085 Копачка Викиекспедиција во Копачка 277.jpg
22 јануари 2019 003 Стара училишна зграда (Подвис) Q60820067 Копачка Викиекспедиција во Копачка 268.jpg
23 јануари 2019 004 Јудовска Река Q20938636 Копачка Викиекспедиција во Копачка 136.jpg
24 јануари 2019 005 Црква „Св. Атанасиј“ - Јудово Q20499485 Копачка Викиекспедиција во Копачка 129.jpg
25 јануари 2019 006 Спомен-гробница на Христо Узунов (Цер) Q60998251 Копачка Викиекспедиција во Копачка 12.jpg
26 јануари 2019 007 Црква „Успение на Пресвета Богородица“ - Кладник Q20500282 Копачка Викиекспедиција во Копачка 88.jpg
27 јануари 2019 008 Црква „Св. Никола“ - Цер Q20497817 Копачка Викиекспедиција во Копачка 07.jpg
28 јануари 2019 009 Црква „Успение на Пресвета Богородица“ - Кленоец Q20500284 Копачка Викиекспедиција во Копачка 200.jpg
29 јануари 2019 010 Црква „Св. Димитриј“ - Кнежино Q61139542 Копачка Викиекспедиција во Копачка 366.jpg
30 јануари 2019 011 Црква „Св. Ѓорѓи“ - Кнежино Q61198246 Копачка Викиекспедиција во Копачка 380.jpg
31 јануари 2019 012 Црква „Св. Петка“ - Козица Q20499046 Копачка Викиекспедиција во Копачка 104.jpg
1 февруари 2019 013 Црква „Св. Архангел Михаил“ - Лавчани Q20499752 Копачка Викиекспедиција во Копачка 245.jpg
2 февруари 2019 014 Црква „Св. Недела“ - Малкоец Q61430369 Копачка Викиекспедиција во Копачка 224.jpg
3 февруари 2019 015 Црква „Св. Ѓорѓи“ - Мало Црско Q20497009 Копачка Викиекспедиција во Копачка 56.jpg
4 февруари 2019 016 Црква „Св. Недела“ - Мало Црско Q61469740 Копачка Викиекспедиција во Копачка 33.jpg
5 февруари 2019 017 Црква „Св. Атанасиј“ - Подвис Q20499429 Копачка Викиекспедиција во Копачка 274.jpg
6 февруари 2019 018 Црква „Св. Никола“ - Свињиште Q20497809 Копачка Викиекспедиција во Копачка 118.jpg
7 февруари 2019 019 Црква „Св. Никола“ - Манастирско Доленци (манастирска) Q61627539 Копачка Викиекспедиција во Копачка 328.jpg
8 февруари 2019 020 Црква „Воведение на Пресвета Богородица“ - Манастирско Доленци Q61641741 Копачка Викиекспедиција во Копачка 310.jpg
9 февруари 2019 021 Црква „Св. Никола“ - Попоец Q20497775 Копачка Викиекспедиција во Копачка 211.jpg
10 февруари 2019 022 Црква „Св. Петка“ - Цер Q61672882 Копачка Викиекспедиција во Копачка 45.jpg
11 февруари 2019 023 Црква „Св. Атанасиј“ - Цер Q20499476 Копачка Викиекспедиција во Копачка 15.jpg
12 февруари 2019 024 Џамија (Србјани) Q61711211 Копачка Викиекспедиција во Копачка 347.jpg
13 февруари 2019 025 Црква „Св. Димитриј“ - Манастирско Доленци Q61719594 Копачка Викиекспедиција во Копачка 342.jpg
14 февруари 2019 026 Црква „Св. Ѓорѓи“ - Подмочани Q24574424 Преспа Викиекспедиција Преспа 406.jpg
15 февруари 2019 027 Црква „Св. Петар и Павле“ - Подмочани Q61741510 Преспа Викиекспедиција Преспа 418.jpg
16 февруари 2019 028 Преспански крст Q61743808 Преспа Викиекспедиција Преспа 426.jpg
17 февруари 2019 029 Црква „Св. Илија“ - Езерани Q61749384 Преспа Викиекспедиција Преспа 279.jpg
18 февруари 2019 030 Црква „Св. Атанасиј“ - Перово Q61752714 Преспа Викиекспедиција Преспа 240.jpg
19 февруари 2019 031 Црква „Св. Никола Горни“ - Царев Двор Q61770094 Преспа Викиекспедиција Преспа 262.jpg
20 февруари 2019 032 Џамија (Царев Двор) Q61781375 Преспа Викиекспедиција Преспа 275.jpg
21 февруари 2019 033 Црква „Св. Илија“ - Прељубје Q61793486 Преспа Викиекспедиција Преспа 228.jpg
22 февруари 2019 034 Прељупски манастир Q61819068 Преспа Викиекспедиција Преспа 236.jpg
23 февруари 2019 035 Црква „Св. Димитриј“ - Барешани Q61831173 Битолско Црквата „Св. Димитриј“ во селото Барешани (2).jpg
24 февруари 2019 036 Бистричка парохија Q61860464 Битолско Крстоарски манастир (2).jpg
25 февруари 2019 037 Црква „Св. Меркуриј“ - Барешани Q61874776 Битолско Дел од селото Барешани и камбанаријата на црквата „Св. Меркуриј“.jpg
26 февруари 2019 038 Барешански манастир Q23044616 Битолско Дел од селото Барешани и камбанаријата на црквата „Св. Меркуриј“.jpg
27 февруари 2019 039 Црква „Рождество на Пресвета Богородица“ - Канино Q23044110 Битолско Црква „Св. Богородица“ во селото Канино (2).jpg
28 февруари 2019 040 Црква „Св. Петка“ - Породин Q61918797 Битолско Црква „Св. Петка“ во селото Породин (3).jpg
1 март 2019 041 Црква „Св. Недела“ - Велушина Q61938363 Битолско Црква „Св. Недела“ во селото Велушина (4).jpg
2 март 2019 042 Црква „Св. Ѓорѓи“ - Олевени Q24718057 Битолско Поглед на црквата „Св. Ѓорѓи“ во Олевени (2).jpg
3 март 2019 043 Црква „Св. Атанасиј“ - Велушина Q24639964 Битолско Црква „Св. Атанасиј“ во селото Велушина (2).jpg
4 март 2019 044 Црква „Св. Петар и Павле“ - Крстоар Q24604546 Битолско Поглед на црквата „Св. Петар и Павле“ во селото Крстоар (1).jpg
5 март 2019 045 ПУ „Коле Канински“ - Буково Q61977546 Битолско Поглед на училиштето во Буково.jpg
6 март 2019 046 Црква „Св. Троица“ - Буковски Ливади Q61985851 Битолско Поглед на црквата „Св. Троица“ во Буковски Ливади (1).jpg
7 март 2019 047 Црква „Св. Атанасиј“ - Жабени (возобновена) Q61993738 Битолско Црква „Св. Атанасиј“ во селото Жабени (2).jpg
8 март 2019 048 ПУ „Крсте Петков Мисирков“ - Лажец Q61998432 Битолско Училиштето во селото Лажец.jpg
9 март 2019 049 ПУ „Кочо Рацин“ - Секулица Q62012819 Кратовско Основното училиште во Секулица.jpg
10 март 2019 050 ПУ „Кочо Рацин“ - Туралево Q62020586 Кратовско Основното училиште во Туралево.jpg
11 март 2019 051 ПУ „Кочо Рацин“ - Шопско Рударе Q62026413 Кратовско Основното училиште во Шопско Рударе.jpg
12 март 2019 052 ПУ „Кочо Рацин“ - Шлегово Q62034442 Кратовско Основното училиште во Шлегово.jpg
13 март 2019 053 ПУ „Христијан Тодоровски-Карпош“ - Радибуш Q62057382 Славиште ЕкспедицијаРанковце33.jpg
14 март 2019 054 ПУ „Христијан Тодоровски-Карпош“ - Герман Q62064952 Славиште ЕкспедицијаРанковце99.jpg
15 март 2019 055 Црква „Св. Атанасиј“ - Буково Q62071511 Битолско Црква „Св. Атанасиј“ во селото Буково (3).jpg
16 март 2019 056 Црква „Воведение на Пресвета Богородица“ - Буково Q62079259 Битолско Црква во Буково (Битолско).jpg
17 март 2019 057 ПУ „Ванчо Прке“ - Ѕвегор Q62087777 Пијанец Основното училиште во Ѕвегор (3).jpg
18 март 2019 058 ПУ „Ванчо Прке“ - Габрово Q62095838 Пијанец Основното училиште во Габрово.jpg
19 март 2019 059 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Стамер Q62108690 Пијанец Игралиште во Стамер.jpg
20 март 2019 060 Црква „Успение на Пресвета Богородица“ - Велушина Q20499427 Битолско Crkva Uspenie na Presveta Bogorodica Velusina (1).jpg
21 март 2019 061 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Град Q62131874 Пијанец Подрачното училиште во Град (1).jpg
22 март 2019 062 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Тработивиште Q62267738 Пијанец Основно училиште во Тработивиште.jpg
23 март 2019 063 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Разловци Q62311867 Пијанец Подрачно училиште во Разловци (2).jpg
24 март 2019 064 Црква „Св. Троица“ - Дренок Q62394332 Злетово-Пробиштип Стадо овци со ридот Костомар во позадина 2.jpg
25 март 2019 065 ПУ „Страшо Пинџур“ - Моин Q62465259 Бојмија Викиекспедиција Бојмија 006.jpg
26 март 2019 066 Фабрика за мермер „Про Гранит“ Q62501079 Копачка Поранешна фабрика Про Гранит во селото Цер.jpg
27 март 2019 067 ПУ „Христијан Тодоровски-Карпош“ - Арбанашко Q62554633 Козјачија Викиекспедиција Козјачија 106.jpg
28 март 2019 068 ПУ „Ристо Шуклев“ - Кованец Q62569598 Бојмија Викиекспедиција Бојмија 089.jpg
29 март 2019 069 ПУ „Ѓорѓи Делев“ - Смоквица Q62573240 Бојмија Викиекспедиција Бојмија 120.jpg
30 март 2019 070 Чичи Каја Q62585184 Бојмија Викиекспедиција Бојмија 056.jpg
31 март 2019 071 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Суводол Q62600790 Порече Основно училиште во Суводол.jpg
1 април 2019 072 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Требино Q62618536 Порече Подрачно основно училиште во село Требино.jpg
2 април 2019 073 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Самоков Q62664167 Порече ОУ „Св. Климент Охридски“ - Самоков.jpg
3 април 2019 074 ПУ „Св. Климент Охридски“ - Црешнево Q62704142 Порече Основното училиште во село Црешнево.jpg
4 април 2019 075 ПУ „Дешка Тошева“ - Бегниште Q62762718 Тиквеш Основно училиште во Бегниште.jpg
5 април 2019 076 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Двориште Q62845440 Малешевија Основно училиште во Двориште.jpg
6 април 2019 077 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Митрашинци Q62930341 Малешевија Основно училиште во Митрашинци.jpg
7 април 2019 078 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Будинарци Q63001680 Малешевија Основно училиште во Будинарци.jpg
8 април 2019 079 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Мачево Q63039578 Малешевија Основно училиште во Мачево.jpg
9 април 2019 080 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Ратево Q63067110 Малешевија Викиекспедиција Малешевија (146).jpg
10 април 2019 081 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Смојмирово Q63088540 Малешевија Викиекспедиција Малешевија (218).jpg
11 април 2019 082 ПУ „Дедо Иљо Малешевски“ - Владимирово Q63100242 Малешевија Викиекспедиција Малешевија (176).jpg
12 април 2019 083 ПУ „Ванчо Китанов“ - Робово Q63109989 Малешевија Основно училиште во Робово.jpg
13 април 2019 084 ПУ „Ванчо Китанов“ - Умлена Q63125727 Малешевија Основно училиште во Умлена.jpg
14 април 2019 085 ПУ „Гоце Делчев“ - Панчарево Q63140080 Пијанец Поглед на ПОУ „Гоце Делчев“ во Панчарево.jpg
15 април 2019 086 ПУ „Ванчо Китанов“ - Црник Q63169514 Пијанец Подрачното училиште во Црник (1).jpg
16 април 2019 087 ПУ „Димитар Влахов“ - Долно Дупени Q63184469 Преспа Викиекспедиција Преспа 174.jpg
17 април 2019 088 ПУ „Димитар Влахов“ - Наколец Q63198031 Преспа Викиекспедиција Преспа 171.jpg
18 април 2019 089 ПУ „Браќа Миладиновци“ - Ратавица Q63213973 Пробиштип ПУ „Браќа Миладиновци“ - Ратавица.jpg
19 април 2019 090 ПУ „Гоце Делчев“ - Долни Липовиќ Q63226549 Лакавица ЕкспедицијаЛакавичко 149.jpg
20 април 2019 091 ПУ „Гоце Делчев“ - Ракитец Q63243901 Лакавица ЕкспедицијаЛакавичко 116.jpg
21 април 2019 092 ПУ „Гоце Делчев“ - Горни Липовиќ Q63249186 Лакавица ЕкспедицијаЛакавичко 199.jpg
22 април 2019 093 ПУ „Дебрца“ - Ботун Q63257834 Дебрца Викиекспедиција Дебарца 04.jpg
23 април 2019 094 ПУ „Дебрца“ - Лешани Q63284804 Дебрца Викиекспедиција Дебарца 77.jpg
24 април 2019 095 ПУ „Гоце Делчев“ - Тремник Q63313762 Неготино ОУ „Страшо Пинџур“ 1.JPG
25 април 2019 096 ПУ „Гоце Делчев“ - Тимјаник Q63341817 Неготино Основно училиште во село Тимјаник.JPG
26 април 2019 097 ПУ „Гоце Делчев“ - Долни Дисан Q63346316 Неготино Основно училиште во село Долни Дисан 2.JPG
27 април 2019 098 ПУ „Страшо Пинџур“ - Криволак Q63372731 Неготино Училишниот двор на некое од подрачните улилишта на ЦОУ „Страшо Пинџур“.JPG
28 април 2019 099 ПУ „Страшо Пинџур“ - Пепелиште Q63372792 Неготино ОУ „Страшо Пинџур“ во село Пепелиште.JPG
29 април 2019 100 Црква „Св. Христофор“ - Крстоар Q63385251 Неготино Крстоарски манастир (3).jpg