Корисник:Diana123

Од Википедија — слободната енциклопедија
Лого на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство
Лого на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство
Овој корисник е член на проектот ФИНКИ 2011-12