Корисник:Ca7apult/Награди

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Награди[уреди | уреди извор]

Barnstar of Diligence.png
За трудољубивост и посветеност во работата.
од Kiril Simeonovski (разговор)
Tireless Contributor Barnstar.gif
За вложениот труд во збогатувањето на содржините на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
Working Man's Barnstar.png
За неумрното уредување на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
Globe-barnstar2.png
За придонесите од областа на географијата
од Kiril Simeonovski (разговор)
WAAP Barnstar.png
За збогатувањето на Википедија со статии за Нобеловци
од Kiril Simeonovski (разговор)


Editors Barnstar Hires.png Уредничка награда
Секоја чест за обемните придонеси досега. Се надевам дека ќе имаш голем мотив за уредување и во иднина.:) Kiril Simeonovski (разговор) 13:56, 20 декември 2011 (CET)
Handball pictogram.svg Ракометна награда
Одлична работа со уредувањето на статии за европските првенства во ракомет. Ти посакувам да ги создадеш сите поврзани статии. Kiril Simeonovski (разговор) 20:58, 22 јануари 2012 (CET)

Статии[уреди | уреди извор]

Cscr-featured.svg Статијата Крушевска република, која Вие ја предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
Cscr-featured.svg Статијата Стивен Хокинг, која Вие ја предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.

ДСЗ Факти[уреди | уреди извор]

ДСЗ Еден факт од статијата Џозеф Далтон Хукер, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 26 ноември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 21:39, 26 ноември 2011 (CET)
ДСЗ Еден факт од статијата Вилхелм II, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 30 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 14:47, 30 септември 2011 (CEST)
ДСЗ Еден факт од статијата Германско царство, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 7 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:09, 7 септември 2011 (CEST)
ДСЗ Еден факт од статијата Рајхсвер, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 7 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:09, 7 септември 2011 (CEST)
ДСЗ Еден факт од статијата Знаме на Обединетите Нации, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 23 август 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 23:22, 23 август 2011 (CEST)
ДСЗ Еден факт од статијата Езеро Восток, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 22 јули 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 23:12, 25 јули 2011 (CEST)
ДСЗ Еден факт од статијата Слон кој го предложивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 16 јуни 2011. Одлична работа! --Kiril Simeonovski (разговор) 12:43, 16 јуни 2011 (CEST)