Корисник:Ca7apult/Корисничка Кутија

Од Википедија — слободната енциклопедија
2z
Овој корисник е Македонец.
Овој корисник е од машкиот пол.
Овој корисник е христијанин.
Google Овој корисник користи Google како негов основен пребарувач.
HTML-1 Овој корисник може почетнички да користи html.
Овој корисник ги слуша Gorillaz
Овој корисник е рак
Овој корисник е рак