Корисник:Bojan9Spasovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Овој корисник е Македонец.
Македонско етничко знамеОвој корисник е
чистокрвен Македонец.
Овој корисник се интересира за историјата на Македонија.
Овој корисник живее во Македонија.
Овој корисник живее во Словенија.
Крст Овој корисник е христијанин. Ихтис
Овој корисник е монархист .


2500+Овој корисник има напишано над 2500 статии на Македонската википедија
5600+Овој корисник има над 5600 уредувања на Македонската википедија
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 3 години и 23 дена.

Создадени повеќе од 2600 нови статии и над 6300 уредувања на Википедија на македонски јазик!

Студент на Факултетот за компјутерски и информатички науки при Љубљанскиот Универзитет. Од Скопје, Македонија.

За сите прашања/дискусии можете да се обратите на страната за разговор или на 9spasovski@gmail.com.

Македонија вечна!

Проекти во изработка[уреди | уреди извор]

Јубилејни статии на Википедија на македонски јазик[уреди | уреди извор]

Мои јубилејни статии[уреди | уреди извор]

(Sandbox1, Sandbox2, Sandbox3, Sandbox4)

Награди и признанија[уреди | уреди извор]

Јазици
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
ЅЃ Овој корисник има целосно познавање на кирилицата.
L Овој корисник има целосно познавање на латиницата.
HTML Овој корисник може да пишува html-скрипти.


.css Овој корисник може да пишува CSS скрипти.
Java Овој корисник може да програмира во Јава.


C Овој корисник може да програмира во C.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
sl-3Uporabnik zelo dobro govori slovenski jezik.
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
ru-2 Этот участник неплохо знает русский язык.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
Заслуги за Словенија
За обемните и систематски придонеси кон претставувањето на Словенија пред македонското читателство. Б. Јанкулоски (разговор) 13:32, 25 ноември 2021 (CET)

Карти[уреди | уреди извор]