Корисник:Argatin

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Википедија:Вавилон
  Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
  Пребарај кориснички јазици
  Argatin
  Male symbol (bold, white).svg Овој корисник е од машкиот пол.
  Македонско етничко знамеОвој корисник е
  чистокрвен Македонец.
  Ichthus.svg Овој корисник е христијанин.
  Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
  Wappen von Bogdanci.pngОвој корисник живее во Богданци.
  Macedonia (region) borders - mk.png Овој корисник сонува да ја види Македонија обединета!
  Anti eu.png
  Овој корисник не ја поддржува
  Европската Унија
  Hammer and sickle.svg Овој корисник го подржува комунизмот.
  Karl Marx.jpg Овој корисник е марксист и го подржува марксизмот id2
  Vista icon.svgОвој корисник употребува Windows XP.
  Овој корисник допринесува користејќи Google Chrome.
  Google Овој корисник користи Google како негов основен пребарувач.
  Gesture raised fist with index and pinky lifted.jpg
  Овој корисник слуша хеви метал.
  No smoking sign.svg
  Овој корисник е непушач!
  bgdВоа курисник гуворе чист бoгдански дијалект
  ЅЃ Овој корисник има целосно познавање на кирилицата.
  L Овој корисник има целосно познавање на латиницата.
  |}