Корисник:AndrejSpSk

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Овој корисник живее во Македонија.
Овој корисник е од машкиот пол.
en-gb This user speaks on British English.
Овој корисник користи Windows 7


Google Овој корисник користи Google како негов основен пребарувач.
Овој корисник ги сака Битлсите.
FF
Овој корисник ги слуша Foo Fighters.