Корисник:Тиверополник/Награди

Од Википедија — слободната енциклопедија
За исклучителни придонеси на Македонската Википедија
   
За големите придонеси кои ги направи во врска со исламските верски објекти и исламската вера. Одлична работа!
   
Специјален руски орден за статии за Русија на Македонската Википедија
   
Награда за неуморниот уредувач, workaholic
   
Ерусалимска ѕвезда за напорната работа
   
Од LBakraceski
   
Од MacedonianBoy
   
Од Raso mk
   
Од MacedonianBoy
   
Од Kiril Simeonovski
   Римска награда
   
Награда за категоризација
   
За вложениот труд во ажурирањето на содржините во секцијата „Дали сте знаеле“
   
А, си викав -кој ли ќе ги прае сите овие статии во шаблонот? Еве ова нека биде една мала крушевско-комитска награда
   
Кремљска награда за придонесите во врска со Московскиот Кремљ
   
Од Kiril Simeonovski
   
Од MacedonianBoy
   
Од Kiril Simeonovski
   
Од Raso mk
   
Од Kiril Simeonovski
   


За твојата помош
Ова е само знак на благодарност за твојата ГООЛЕМА помош кога бев уште нов на ВикипедијА. Поздрав! --2z (разговор) 23:52, 3 февруари 2011 (CET)
Thank you for writing so many good articles about Kyiv and Ukraine
   
За напорната работа и трудот што го вложуваш
   
Награда за вашата неуморна работа во создавањето на нови содржини на википедија
   
Ова е признание за трудот кој го вложуваш на проектов и за богатството од содржини со кои ја имаш подобрено енциклопедијата. Секоја чест и само напред! Сите сме ти благодарни. Поздрав
   
За неуморната работа на најразлични статии поврзани со убавата Украина. Молодець!
   
Од Dimant
   
Од Stefanilievski123
   
Од Brest
   
Од Brainmachine
   
Од Bjankuloski06
   Струмица
Солун
Киро Глигоров
Крстоносни војни
Џамија
Ерусалим
Базилика на Светиот Гроб
НАТО
Истанбул
Воен конфликт во Македонија, 2001
Историја на Русија
Отоманска Империја
Марија Магдалена
Полско-литванска унија
Ацтеки
Сојуз на Советските Социјалистички Републики
Московски Кремљ
Старогрчка митологија
Ренесансна архитектура
Историја на христијанството
Киев
Бесланска заложничка криза
Црква Света Софија (Истанбул)
Историја на Руската Федерација
Христијанство во Македонија
Портал:500 статии
Битка кај Хатин
Големите географски откритија
Воен конфликт во Македонија, 2001
Ацтеки
Курди
Исус Христос
Базилика на Светиот Гроб
Вистински Крст
Историја на христијанството
НАТО
Античка историја
Историја на Франција
Историја на Германија
Отоманска империја
Историја на Европа
Историја на Шпанија
Рано христијанство
Венецијанска Република
Исламска историја
Османлиска Грција
Историја на Јудаизмот
Историја на Русија
Полско-литванска унија
Марија Магдалена
Базилика Свети Петар
Руска култура
Историја на Папството
Второ Бугарско царство
Економија на Европа
Идно проширување на Европската унија