Корисник:Раптор

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Makedonsko zname by dimovski.jpg

  Додадено на Македонската Википедија од мене :
  Корисников говори Македонски јазик, исто како и неговите предци филозофи и светци
  MK: Корисников говори Македонски јазик,
  исто како и неговите предци филозофи и светци

  50стат.png
  Macedonia centaur.png  ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.


  ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.  BoNM - Brazil.png Бразилска ѕвезда за напорна работа
  Јас, Корисник:Kiril Simeonovski, ти доделувам тебе, Раптор, бразилска ѕвезда за твојата напорна работа и за твојот огромен придонес за создавање нови статии поврзани со Бразил. Само напред и среди ги сите статии!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:33, 23 јануари 2009 (UTC)