Корисник:КатеринаКајевска

Од Википедија — слободната енциклопедија
Детали
30 Овој Википедијанец има 30 години, 8 месеци и 17 дена
на 2 декември, 2023.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 3 години, 2 месеци и 27 дена.

Димпломиран теоретичар и музички педагог.