Корисник:Валерий Пасько

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Проще всего связаться со мной используя my talk page in ru.wikipedia или e-mail: Valerapasko@yandex.ru. <br\ > The best way to contact me is to use my talk page in ru.wikipedia or to send me an e-mail: Valerapasko@yandex.ru. <br\ > Le plus mieux moyen de me contacter est my talk page in ru.wikipedia ou adresse de e-mail: Valerapasko@yandex.ru. <br\ >

Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици