Категорија:Статии со извори на словачки (sk)

Од Википедија — слободната енциклопедија

Ова е следечка категорија за CS1-наводи кои го користат параметарот |language=sk кој распознава извори на овој јазик. Страниците во оваа категорија треба да се ставаат само преку CS1-предлошки и Модул:Citation/CS1.