Категорија:Слики чиј сопственик ги предал во јавна сопственост

Од Википедија — слободната енциклопедија
  • Дела за коишто е познато дека нивниот автор ги предал во јавна сопственост; или
  • Дела коишто се заштитени, но се слободни за секаква употреба.
  • Белешка: оваа ознака е исклучиво за дела за коишто СИГУРНО се знае дека биле предадени во јавна сопственост од страна на нивниот автор -- не за слики што се во јавна сопственост заради истекување на авторското право (за тоа е {{јд-стара}}) или слики што сте ги направиле самите (за тоа е {{јд-јас}}). Ве молиме доставете ги сите докази што ги имате дека авторот го предал делото во јавна сопственост на страницата за опис на сликата.

Страници во категоријата „Слики чиј сопственик ги предал во јавна сопственост“

Прикажани се 3 од вкупно 3 страници во категоријата.

Податотеки во категоријата „Слики чиј сопственик ги предал во јавна сопственост“

Прикажани се 200 од вкупно 335 податотеки во категоријата.

(претходна страница) (следна страница)(претходна страница) (следна страница)