Категорија:Писма со ISO 15924 кодови со четири букви

Од Википедија — слободната енциклопедија

Ова е листа на писма сортирани по нивните ISO 15924 четирибуквени кодови. Кодот на секое писмо може да се види на предлошката на неговата статија.