Категорија:МСЗП-Категорија II

Од Википедија — слободната енциклопедија

Заштитени подрачја заведени како МСЗП-Категорија II (Национален парк) од Светскиот сојуз за заштита на природата (МСЗП или IUCN).

Страници во категоријата „МСЗП-Категорија II“

Прикажани се 166 од вкупно 166 страници во категоријата.

Н