Категорија:Изземено при печатење

Од Википедија — слободната енциклопедија

Категоријата Изземено при печатење се користи за алатката за книги со цел да се изостават извесни предлошки (на пр. навигационите) од печатениот материјал или PDF и ODF документите создадени од статии.