Категорија:Геолошки непогоди

Од Википедија — слободната енциклопедија

Во оваа категорија се наоѓаат природните опасности предизвикани од придвижувања или избуви на копно или секундарни движења на вода. Се разликуваат од Категорија:Временски непогоди и други природни непогоди: Категорија:Природни непогоди.

Страници во категоријата „Геолошки непогоди“

Оваа категорија содржи само една страница.