Прејди на содржината

Категорија:Географија на Лорена

Од Википедија — слободната енциклопедија

Поставена е ознака на Шаблон:Брзо бришење со која се бара да биде избришана од Википедија по брза постапка. Тоа е направено заради следнава причина:

-> Категорија:Географија на Големиот Исток

Под критериумите за брзо бришење, статиите кои не ги исполнуваат основните стандарди на Википедија можат да бидат избришани во секое време. Ако можете да покажете зошто е статијата или содржината соодветна, можете да го предизвикате бришењето. За да го направите тоа, додадете {{ејпочекај}} на врвот на страницата и оставете објаснување на [[Разговор:Шаблон:Брзо бришење|разговорната страница на содржината]] во кое ја прикажувате Вашата позиција. Ве молиме самите да не ја отстранувате ознаката за бришење, но не се двоумете да додадете информации кои ќе ја подобрат важноста на темата и ќе овозможат содржината да е исправна во однос на нашите стандарди. Доколку имате било какви прашања, поставете ги на Википедија:Селска чешма. Благодарам за Вашето разбирање, --Cycn (разговор) 10:42, 22 јули 2019 (CEST)

Страници во категоријата „Географија на Лорена“

Оваа категорија содржи само една страница.