Ист Јорк

Од Википедија — слободната енциклопедија
Ист Јорк во 2005 година
Ист Јорк во 2005 година

Ист Јорк била поранешна полуавтономна околија во Онтарио, Канада. Има површна од 21.26 км2 со 112,054 жители.