Долги Рид

Од Википедија — слободната енциклопедија
Долги Рид is located in Република Македонија
Долги Рид
Долги Рид
Долги Рид (Република Македонија)

Долги Ридрид во Македонија, со следниве географски координати: географска ширина од 41o 17' 17'', географска должина од 20o 56' 18''.