Водечко претпријатие

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Водечки претпријатие)

Водечки претпријатие е локација од каде што најмногу се контролираат важни фунции. Постојат неколку видови на главни штабови и тоа:

  • Корпоративни,
  • Бизнис,
  • Регионални,
  • Функционални