Википедија:Уредувачки натпревар/Средување/евиденција/BlueEagle1

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Андре Жид 5 5 6 16 значително подобрена и проширена статија
АББА 4 2 2 8 подобрена статија
Браќа Лимиер 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Гејша 6 4 6 16 значително подобрена и проширена статија
Авангарда 4 2 3 9 подобрена статија
Абакус 3 2 3 8 подобрена статија
Калањево 2 2 2 6 подобрена статија
Капуера 4 3 3 10 подобрена статија
Моби 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Галија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Ден на шегата 2 2 2 6 подобрена статија
Штрумфови 4 2 2 8 подобрена статија
Ураниум 7 3 4 14 значително подобрена и проширена статија
Кучиња 3 3 3 9 значително подобрена и проширена статија
Планинарски дом „Дервен“ 2 2 3 7 подобрена статија
Планинарски дом „Даре Џамбаз“ 2 2 3 7 подобрена статија
Вонземјани миленичиња 1 1 1 3 средување на статија
Африкански крокодил 2 2 2 6 подобрена статија
Вилинско коњче 3 2 3 8 подобрена статија
Луис Карол 5 4 4 13 значително подобрена и проширена статија
Кралот Лав (цртан филм) 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Амониум нитрат 3 2 3 8 подобрена и средена статија
Кафе 8 4 4 16 значително подобрена и проширена статија
Франц Кафка 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Гваделуп 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Антички театри во Македонија 5 4 5 14 значително подобрена и проширена статија
Хајди (роман) 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернско планинско куче 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернардинец 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Акихабара 3 2 3 8 подобрена статија
Бруклин 7 3 3 13 подобрена и проширена статија
Диор 6 2 3 11 подобрена статија
Тегобност (роман) 2 2 2 6 подобрена статија
Анаис Нин 3 2 2 7 подобрена статија
Џивџи 3 2 3 8 подобрена статија
Читачот (филм) 2 2 2 6 подобрена статија
Црвенкапа 5 3 3 11 подобрена и проширена статија
Вкупно