Википедија:Уредувачки натпревар/СУ „Јосип Броз Тито“ 2018/2019/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното. Додајте се себеси како     {{/Корисничко име}} каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик

Пријавени[уреди извор]

Cannibalsbride]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Мерцедес Дорети 0 нова статија
Колин М. Фицпатрик 0 нова статија
Ангела Галоп 0 нова статија
Мишел Харви 0 нова статија
Хелена Ранта 0 нова статија
Кети Рајкс 0 нова статија
Хулиса Виљануева 0 нова статија
Мери Луиза Вилард 0 нова статија
Милдред Тротер 0 нова статија
Моник Адолф 0 нова статија
Сузан Албертс 0 нова статија
Нора Лилијан Алкок 0 нова статија
Џун Алмеида 0 нова статија
Џанет Андерсон 0 нова статија
Тиква Алпер 0 нова статија
Бренда Ендрјус 0 нова статија
Мери Арлен Апелхоф 0 нова статија
Маладаптивно мечтаење 0 нова статија
Дисоцијација (психологија) 0 нова статија
Евдокија Рачкевич 0 нова статија
Раиса Аронова 0 нова статија
Вера Белик 0 нова статија
Евдокија Бершанскаја 0 нова статија
Серафима Амосова 0 нова статија
Ирина Ракоболскаја 0 нова статија
Валентина Ступина 0 нова статија
Хиуаз Доспанова 0 нова статија
Евдокија Носал 0 нова статија
Ирина Себрова 0 нова статија
Марина Чечнева 0 нова статија
Руфина Гашева 0 нова статија
Олга Санфирова 0 нова статија
Полина Гелман 0 нова статија
Татјана Макарова 0 нова статија
Евгенија Руднева 0 нова статија
Битката на Широјама 0 нова статија
Наталија Меклин 0 нова статија
Зоја Парфјонова 0 нова статија
Евдокија Паско 0 нова статија
Екатерина Рјабова 0 нова статија
Надежда Попова 0 нова статија
Нина Распопова 0 нова статија
Марија Смирнова 0 нова статија
Евгенија Жигуленко 0 нова статија
Нина Уљаненко 0 нова статија
Александра Акимова 0 нова статија
Татјана Сумаркова 0 нова статија
Ноќни вештерки 0 нова статија
Вкупно


Kjamil44]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Момент на инерција 0 нова статија
Жанг Кангјанг 0 нова статија
Италијанскиот фудбалски скандал во 2006 0 нова статија
Милан Шкринијар 0 нова статија
Ксијан Емерс 0 нова статија
Јан Карамо 0 нова статија
Вирџилио Фосати 0 нова статија
Деби Либлинг 0 нова статија
Дан Гатерман 0 нова статија
Спин (физика) 0 нова статија
Вкупно


Marko.Pet096]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Вселенска физика 0 нова статија
Вкупно


Ведран]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Фудбалска репрезентација на Финска 0 нова статија
Лук Шо 0 нова статија
Ана Карајани 0 нова статија
Анушка Ферлигој 0 нова статија
Вања Дукиќ 0 нова статија
Вивијан Балади 0 нова статија
Ирит Динур 0 нова статија
Карин Ердман 0 нова статија
Л. Д. Адамс 0 нова статија
Моника Клап 0 нова статија
Норико Х. Араи 0 нова статија
Памела Кук 0 нова статија
Филис Фокс 0 нова статија
Тура Аибе 0 нова статија
Сунчица Чаниќ 0 нова статија
Лиа Бронсард 0 нова статија
Леоне Бартон 0 нова статија
Корнелија Друцу 0 нова статија
Фиоралба Цакони 0 нова статија
Сара Фланери 0 нова статија
Нира Дин 0 нова статија
Нина Бари 0 нова статија
Аилане Фрејзер 0 нова статија
Дорис Коен 0 нова статија
Херта Фрајтаг 0 нова статија
Сузан Фридлендер 0 нова статија
Лида Барет 0 нова статија
Меланија Алварез 0 нова статија
Елејн Арингтон 0 нова статија
Лилијана Борча 0 нова статија
Мина Аганагиќ 0 нова статија
Светлана Ганушкина 0 нова статија
Ирене Фонсека 0 нова статија
Мери Едвардс (човечки компјутер) 0 нова статија
Ема Кастелнуово 0 нова статија
Зоја Чаушеску 0 нова статија
Јоана Димитриу 0 нова статија
Констанс Ван Еиден 0 нова статија
Шафи Голдвасер 0 нова статија
Изабела Башмакова 0 нова статија
Мери Картрајт 0 нова статија
Филис Чин 0 нова статија
Ерика Флапен 0 нова статија
Роузмери А. Бејли 0 нова статија
Лара Алкок 0 нова статија
Уникод 0 нова статија
Тур де Франс 2010 0 нова статија
Дорит Ахаронов 0 нова статија
Лора ДеМарко 0 нова статија
Софиа Данова 0 нова статија
Панајота Даскалопулос 0 нова статија
Анете Имхаузен 0 нова статија
Шихоко Иши 0 нова статија
Сузан Браун (математичарка) 0 нова статија
Нора Колдервуд 0 нова статија
Хајке Фасбендер 0 нова статија
Каон 0 нова статија
Анализа Буфа 0 нова статија
Вера Куркова 0 нова статија
Вивиен Кирк 0 нова статија
Даниела де Силва 0 нова статија
Елса Ленд 0 нова статија
Моник Лорен 0 нова статија
Наташа Јоноска 0 нова статија
Светлана Житомирскаја 0 нова статија
Олга Холц 0 нова статија
Хелен Попова Алдерсон 0 нова статија
Дебора Тепер Хаимо 0 нова статија
Елизавета Литвинова 0 нова статија
Марија Хасе 0 нова статија
Марша Бергер 0 нова статија
Агата Чабатони 0 нова статија
Алисија Дикенштајн 0 нова статија
Мара Алагиќ 0 нова статија
Марија Чудновски 0 нова статија
Нан Лерд 0 нова статија
Олга Харлампович 0 нова статија
Олга Хил Медрано 0 нова статија
Тине Хоф Кјелдсен 0 нова статија
Алис Гионе 0 нова статија
Бони Голд 0 нова статија
Амел Бен Абда 0 нова статија
Аугусте Дик 0 нова статија
Кари Хаг 0 нова статија
Џулија ди Нуно 0 нова статија
Полет Либерман 0 нова статија
Инеке де Мортел 0 нова статија
Вера Кублановскаја 0 нова статија
Регина С. Бурачик 0 нова статија
Хилда Фиби Хадсон 0 нова статија
Анете Хосои 0 нова статија
Калекс 0 нова статија
Фонон 0 нова статија
Фаина Михајловна Кирилова 0 нова статија
Минерва Кордеро 0 нова статија
Тенесин 0 нова статија
Вкупно


ArticleGod]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Астрочестична физика 0 нова статија
Меџ Адам 0 нова статија
Ева Анерт Ролфс 0 нова статија
Зинаида Аксентјева 0 нова статија
Лија Ален 0 нова статија
Никел 0 уредена статија
Нециа Џ. Апфел 0 нова статија
Алис Арченхолд 0 нова статија
Клер Армстронг 0 нова статија
Улрика Бабијакова 0 нова статија
Вкупно