Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2016/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — после „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — после „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — шаблон за крај

Секоја од страниците обележувајте ја со шаблонот {{СИЕ Пролет 2016}} на страниците од разговор на создадените или проширените статии.

Учесници[уреди извор]

Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Археолошки музеј (Солун) 3 3 6
Маглиќ 2 3 5
Прашки град 4 4 8
Бардача 1 1 2
Емајиги 3 3 6
Самарина 4 3 7
Антон Рафаел Менгс 4 3 7
Белаја 1 1 2
Премиер на Чешка 3 2 5
Виенска Котлина 3 3 6
Виенска Шума 3 3 6
Вихрен 2 3 5
Хасандаг 2 2 4
Сњежка 3 3 6
Перуќица 1 1 2
Список на национални паркови во Азербејџан 2 2 4
Гопло 2 2 4
Вислански Провлак 3 3 6
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Голема Морава 5 4 9
Урош Предиќ 4 4 8
Сообраќај во Албанија 2 2 4
Ѓуро Курепа 3 3 6
Јан Колар 3 3 6
Пјарну 3 3 6
Стерлитамак 2 2 4
Ѓура Јакшиќ 6 5 11
Јахорина 3 2 5
Подмосковски вечери 2 2 4
Документи на кора од бреза 3 3 6
Ѓердапска Клисура 3 2 5
Олег Антонов 3 3 6
Мост кај Бешка 2 2 4
Арлберг 2 2 4
Каракачани 4 4 8
Гацка 3 3 6
Хрватски овчар 2 2 4
Стар Град (Варшава) 3 3 6
Новруз 4 4 8
Сала на стогодишнината 4 3 7
Стар Град (Баку) 3 3 6
Драхма 3 3 6
Гродно 3 3 6
Николај Ѓауров 2 2 4
Павел Сухој 4 4 8
Ретезат (национален парк) 3 3 6
Делта на Дунав 4 4 8
Куќа на црноглавите 2 1 3
Споменик на слободата (Рига) 2 1 3
Стара Рига 2 2 4
Вруток на Босна 2 2 4
Требижат (река) 2 2 4
Менемен (јадење) 2 2 4
Сагаласос 2 2 4
Ида Планина (Турција) 2 2 4
Хачапури 2 2 4
Хевиз (езеро) 3 3 6
Вкупно