Википедија:Уредувачки натпревари/Градови во Европа/евиденција/M4r51n

From Википедија
Jump to navigation Jump to search
M4r51n]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Познањ 1 1 1 3
Амадора 2 1 1 4
Пирот 2 2 2 6
Јаш 1 2 2 5
Мост (град) 2 3 3 8
Лимасол 3 3 3 9
Утрехт 2 2 2 6
Батман (град) 0 0 0 0
Книн 4 4 4 12
Кладно 2 3 3 8
Тампере 3 2 2 7
Вкупно